Kalkaanslag kan leidingen en kranen verstoppen, de kwaliteit van het water aantasten en de levensduur van elektrische toestellen sterk verminderen. Hiervoor is Oneflow de ideale oplossing: het is de meest efficiënte en milieuvriendelijke technologie om kalkaanslag te voorkomen.

Oneflow is een volwaardig alternatief voor de traditionele waterverzachters, maar in dit systeem wordt er geen gebruik gemaakt van zout of chemicaliën. Hierdoor wordt er ook geen afvalwater gegenereerd en hierdoor heeft het toestel een minimum aan onderhoud nodig (enkel het 2-jaarlijks vervangen van het patroon). Tevens is de oneflow energiebesparend want bij de werking van dit product is geen elecktriciteitsvoorziening nodig. Het systeem is ook zeer compact en makkelijk te installeren. en aangezien de Oneflow ervoor zorgt dat alle mineralen zoals calcium en magnesium in het water blijven, blijft het water zuiver en gezond!

Hoe werkt Oneflow?
Oneflow maakt gebruik van een innovatieve technologie (Template Assisted Crystallization, TAC). Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van het leidingwater wordt verbetert door de kalk te neutraliseren. Deze technologie zorgt ervoor dat dat de calcium- en magnesiummineralen in hard water omgezet worden in microscopische kristallen. Deze kristallen spoelen gewoon met het water mee en blijven dus niet vast zitten aan het oppervlak.
Hierdoor is kalkaanslag dus uitgesloten en hierdoor blijven leidingen, verwarmingselementen en kranen kalkvrij.

Uitvoeringen en toepassingen
Oneflow is beschikbaar in huishoudelijke versies van 22 of 38 L/min, maar ook in grotere uitvoeringen van 60 of 75 L/min. deze zijn geschikt voor publieke of commerciële installaties zoals: scholen, hotels, zwembaden et cetera. de Oneflow van 38 L/min beschikt ook over een geïntegreerde koolstoffilter (20μ) die onaangename geuren en sedimenten ui het water filtert.

Voor meer informatie over dit onderwerp en prijsinformatie kunt u geheel vrijblijvend onderstaande contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.