Zonder twijfel kunnen we stellen dat in ieder gebouw energie wordt verbruikt. Denk aan verlichting, de verwarming, het koffiezetapparaat of het gebruik van de printer. Dat er moet worden betaald voor de energie die wordt verbruikt is ook vanzelfsprekend. Waar we wel invloed op kunnen uitoefenen is de hoeveelheid energie die er binnen uw organisatie wordt verbruikt en hoe deze energie eventueel zelf kan worden opgewekt.

Stap 1 in dit energiebesparingstraject is om door middel van een eerste vrijblijvende gesprek te bespreken wat uw verwachtingen zijn ten aanzien van energiebesparing binnen uw bedrijfsgebouw. U krijgt van ons direct een kostenindicatie wat het energiebesparingsonderzoek u gaat kosten.

Stap 2 is het uitvoeren van een energiebesparingsonderzoek. Tijdens het energiebesparingsonderzoek dat wij voor u uitvoeren kijken we naar de huidige situatie van uw bedrijfsgebouw en we kijken naar de mogelijkheden tot energiebesparing in uw bedrijfsgebouw.

Bij stap 3 ontvangt u van ons een onderzoeksrapport met hierin onze bevindingen. Daarnaast ontvangt u een bespaaradvies met hierin verschillende besparingsmogelijkheden.

Stap 4 is een optionele stap. Wanneer u besluit om het bespaaradvies, of een deel hiervan, te willen uitvoeren dan kunnen wij u hierin ondersteunen. Wij kunnen u adviseren of wij kunnen de gehele uitvoering voor onze rekening nemen.

Voor meer informatie over dit onderwerp en het aanvragen van een vrijblijvende eerste gesprek kunt u onderstaande contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.