In ieder bedrijfsgebouw wordt energie verbruikt. Door een energiebesparingsonderzoek te laten uitvoeren krijgt u inzicht in de mogelijkheden om energie te besparen. Een belangrijk aanvullend onderdeel hiervan is het beheren van de energiekosten. Door te kijken naar een aantal onderdelen die te maken hebben met uw energieverbruik onderzoeken wij of deze huidige situatie wel het beste bij u past. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw huidige energieaanbieder en uw huidige energieaansluiting.

Stap 1 in dit energiebeheertraject is om door middel van een eerste vrijblijvende gesprek te bespreken wat uw verwachtingen zijn ten aanzien van energiebeheer binnen uw bedrijfsgebouw. U krijgt van ons direct een kostenindicatie wat het energiebeheeronderzoek u gaat kosten.

Stap 2 is het uitvoeren van een energiebeheeronderzoek. Een mogelijke optie in het onderzoek is monitoring van uw energieverbruik. In een vooraf vastgestelde periode wordt het energieverbruik bijgehouden en geanalyseerd. In het eerste vrijblijvende gesprek zal dit ook worden besproken.

Bij stap 3 ontvangt u van ons een onderzoeksrapport met hierin onze bevindingen en een aantal aanbevelingen. Daarnaast begeleiden wij u in het uitvoeren van de verschillende aanbevelingen.

Voor meer informatie over dit onderwerp en het aanvragen van een vrijblijvende eerste gesprek kunt u onderstaande contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.